Maak van jouw product, een uniek product!

Ook voor de tofste gepersonaliseerde cadeaus ben je bij Vader Jacobs aan het juiste adres. Wij beschikken over een laser in onze winkel en personaliseren onder andere borrelplanken, bieropeners en bierkistjes. Meestal klaar terwijl je wacht! 

Gepersonaliseerde Borrelplanken

In de winkel en online vind je allerlei borrel en serveerplanken die we voor je personaliseren! Wil je er een toffe quote foto, tekening van de kids, of een mooi logo op? Kom maar op!

Een bieropener met jouw naam erop?

Zorg ervoor dat jouw bieropener ook écht jouw bieropener wordt. Wij graveren je naam in het handvat en hebben diverse openers in ons assortiment. Tof cadeau voor de bierliefhebber!

Unieke cadeaupakketjes met een gelaserd kistje

Een suf bierpakket cadeau doen? Ik dacht het niet! In de winkel hebben we tal van houten kistjes die we kunnen voorzien van een tekst of naam! Het kistje zal worden bewaard en in gebruik genomen worden. Geen plastic in de zee dus, fijn!

Leer

Ook leer kunnen wij laseren! Een mooi BBQ schort voor je ventje met z'n eigen naam erop? Jazeker!

Eigen producten

We vinden het ontzettend tof als je met je eigen (houten of leren) producten naar onze winkel komt om te laten laseren! We denken graag mee.
Wil jij ook een tof gepersonaliseerd cadeau?
Kom dan gerust langs in de winkel óf stuur een mail naar info@vaderjacobs.com
Dan zorgen wij voor een uniek product!
 
De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "alle cookies toestaan" om je te garanderen van de beste winkelervaring. Klik op Accepteren om verder te browsen.
Gelukt! Je bent nu ingeschreven.
Je email staat ingeschreven
Nieuwsbrief