Personaliseer je cadeau door middel van Lasering bij Vader Jacobs

Ook voor de tofste gepersonaliseerde cadeau's ben je bij Vader Jacobs aan het juiste adres. Wij beschikken over een laser in onze winkel en personaliseren je borrelplank, bieropener of bierkistje vaak al binnen enkele minuten! 

Gepersonaliseerde Borrelplanken

In de winkel en online vind je allerlei planken die leuk zijn als cadeau voor jezelf én iemand anders natuurlijk! Wil je een toffe quote, een mooi logo óf alleen een naam. Wij zorgen ervoor dat jouw cadeau onvergetelijk wordt.

Een bieropener met jouw naam erop?

Zorg ervoor dat jouw bieropener ook écht jouw bieropener wordt. Wij graveren je naam in het handvat. Tof cadeau voor de bierliefhebber. 

Unieke cadeaupakketjes met een gelasert kistje

Vaak denk je wat moet ik met dat houten kistje waar je bierpakketje in heeft gezeten? Wij zorgen voor een unieke look en toveren ieder pakketje om in een tof cadeau!
Wil jij nóu ook een tof gepersonaliseerd cadeau? Kom dan gerust langs in de winkel óf stuur een mail naar info@vaderjacobs.comDan zorgen wij voor een uniek product!
 
De cookie instellingen op deze website zijn ingesteld op "alle cookies toestaan" om je te garanderen van de beste winkelervaring. Klik op Accepteren om verder te browsen.
Gelukt! Je bent nu ingeschreven.
Je email staat ingeschreven
Nieuwsbrief