Bierproeverij Fris

24.95

Op voorraad

Gratis verzending voor bestellingen vanaf 75 euro! Vandaag voor 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Beschrijving

Ben jij een speciaalbier liefhebber? En wil je verrast worden? Kies dan voor bierproeverij Fris Je krijgt 6 speciaalbieren thuis gestuurd die wél toegankelijk zijn, maar niet bekend! Denk hierbij bijvoorbeeld aan blond en witbier. Een mooie avond gegarandeerd. Proost!

Gratis verzending

Ons assortiment wordt verstuurd naar alle adressen in Nederland en België! Wij streven ernaar om alle orders binnen één werkdag te verzenden. Afhankelijk van de verzender, gaan we er vanuit dat jouw order binnen 3 werkdagen wordt geleverd. Verzendkosten worden bij het afrekenen berekent. Geen verzendkosten voor orders boven 50 euro.

Retourbeleid

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw bestelling niet voldoet aan uw verwachtingen. Neem hiervoor contact met ons op via info@vaderjacobs.com

Hoe graag wij ook uw retour in behandeling nemen, het is van belang dat het product in originele verpakking, ongebruikt retour aan ons wordt gestuurd.

Ons team zal uw retouraanvraag in behandeling nemen en binnen 3 werkdagen contact met uw opnemen over het product. Na goedkeuring ontvangt u het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op uw rekening.

Ben je 18+?

Om gebruik te maken van deze website moet je 18 jaar of ouder zijn