Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tap tafelmodel verhuur

50.00

Op voorraad

Gratis verzending voor bestellingen vanaf 75 euro! Vandaag voor 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Beschrijving

Ontvang je een gezelschap tot +/- 40-50 personen en wil je je feest compleet maken met een biertapje? Dan is dit tafelmodel biertap de perfecte toevoeging. Deze droogkoeler is binnen enkele minuten op de juiste temperatuur en tap jij zelf het perfecte biertje. Deze tap werkt met 20L of 50L fusten. Desgewenst leveren we glaswerk, spoelborstels etc. mee. Verwacht je een groter gezelschap? Gan dan voor de grotere tap met spoelbak. 

*Prijs voor huur voor 1 dag, bij meerdere dagen korting, prijs op aanvraag
*Enkel i.c.m. fusten via Vader Jacobs

Gratis verzending

Ons assortiment wordt verstuurd naar alle adressen in Nederland en België! Wij streven ernaar om alle orders binnen één werkdag te verzenden. Afhankelijk van de verzender, gaan we er vanuit dat jouw order binnen 3 werkdagen wordt geleverd. Verzendkosten worden bij het afrekenen berekent. Geen verzendkosten voor orders boven 50 euro.

Retourbeleid

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw bestelling niet voldoet aan uw verwachtingen. Neem hiervoor contact met ons op via info@vaderjacobs.com

Hoe graag wij ook uw retour in behandeling nemen, het is van belang dat het product in originele verpakking, ongebruikt retour aan ons wordt gestuurd.

Ons team zal uw retouraanvraag in behandeling nemen en binnen 3 werkdagen contact met uw opnemen over het product. Na goedkeuring ontvangt u het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op uw rekening.

Ben je 18+?

Om gebruik te maken van deze website moet je 18 jaar of ouder zijn