Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toegangsticket – Alle Klokken Luiden #2

37.50

Gratis verzending voor bestellingen vanaf 75 euro! Vandaag voor 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Beschrijving

Na het grote succes van Alle Klokken Luiden #1 presenteren we met gepaste trots; VADER JACOBS, ALLE KLOKKEN LUIDEN #2. Een BIERFESTIVAL op VRIJDAG 24 MEI welke wederom plaats gaat vinden in de adembenemende en supergezellige KAPEL IN HET PARK, te Etten-Leur. Deze avond staat in het teken van GEZELLIGHEID! Wij zorgen voor MOOIE BIEREN, HEERLIJKE BORREL BITES en LIVE MUZIEK! Dit wil je niet missen! Zorg dat je erbij bent samen met je vrienden of lotgenoten! Een kaartje kost € 37,50. Hiervoor krijg je;

  • 5 consumpties (proefglaasjes speciaalbier, tapje, wijn of fris)
  • Verrassende Borrel Bites passend bij de bieren
  • Live muziek; feest gegarandeerd
  • Heel veel gezelligheid

Geen bier drinker? Geen probleem! Je bent meer dan welkom. We hebben een mooi assortiment wijnen, alcoholvrije bieren en andere dranken!

Wanneer;
Vrijdag 24 Mei van 19.30 – 0.00 uur

Locatie;
Kapel in het park, Stationsstraat 28a, 4872 TD Etten-Leur
Directe bus verbinding vanaf Station Breda en Woonboulevard, binnen 10 minuten sta je in de Kapel!

Gratis verzending

Ons assortiment wordt verstuurd naar alle adressen in Nederland en België! Wij streven ernaar om alle orders binnen één werkdag te verzenden. Afhankelijk van de verzender, gaan we er vanuit dat jouw order binnen 3 werkdagen wordt geleverd. Verzendkosten worden bij het afrekenen berekent. Geen verzendkosten voor orders boven 50 euro.

Retourbeleid

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat uw bestelling niet voldoet aan uw verwachtingen. Neem hiervoor contact met ons op via info@vaderjacobs.com

Hoe graag wij ook uw retour in behandeling nemen, het is van belang dat het product in originele verpakking, ongebruikt retour aan ons wordt gestuurd.

Ons team zal uw retouraanvraag in behandeling nemen en binnen 3 werkdagen contact met uw opnemen over het product. Na goedkeuring ontvangt u het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug op uw rekening.

Ben je 18+?

Om gebruik te maken van deze website moet je 18 jaar of ouder zijn